Vanille Panna Cotta & Rode Vruchtencoulis

Een romig, fris en elegant dessert, ideaal om seizoensfruit te accentueren.

Niveau - Eenvoudig

Panna cotta, deze geweldige Italiaanse klassieker, verleidt met zijn romige textuur en eenvoud. Hier ontmoet de zoetheid van vanillecrème de zuurheid van rood fruit, voor een verfijnd en makkelijk te bereiden dessert.
Een perfect recept om te delen met familie of vrienden !

​Niveau - Eenvoudig​​

Vereisten​



Ingrediënten


Voor de coulis :

Ontdek ook dePanna Cotta mix Debic en de Rode Vruchten coulis Boiron

Voorbereidingen


1. De room

  1. Laat de gelatine 10 minuten weken in een kom met koud water.
  2. Verwarm de room, suiker en vanille in een steelpan. Stop zodra het begint te sudderen.
  3. Haal van het vuur, voeg de uitgelekte gelatine toe en roer tot deze volledig is opgelost.
  4. Giet het mengsel in glazen, laat afkoelen en zet het vervolgens minstens 4 uur in de koelkast.

2. De coulis

  1. Verwarm de bessen met de suiker en citroen ongeveer 5 minuten.
  2. Mix en zeef de coulis.

2. Aankleden

  1. Bestrijk de panna cotta voor het serveren met de coulis en garneer met wat vers fruit.
Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.
 
Zachte wafels met vijg en honing
Lichte en heerlijke wafels, verrijkt met seizoensvijgen en een scheutje goudbruine honing – perfect voor een herfstbrunch of een snel dessert.